Är du på jakt efter en hundväska?

Nu behöver du inte leta längre! Oavsett vilken typ av transportväska eller hundväska du behöver till din hund finns det en variant som passar dig. Vi har valt ut några av marknadens mest prisvärda hundväskor i olika utföranden. Allt för att du ska kunna köpa den bästa väskan utifrån dina och din hunds behov.

Hundväskor för alla stilar

Det finns en uppsjö av olika transportväskor för hundar på marknaden. I denna jämförelse har vi valt ut 3 stycken som alla är mycket omtyckta av sina användare, håller god kvalitet och fyller sin funktion när det gäller att transportera sin hund på ett smidigt sätt. Vilken av dessa som passar just dig bäst beror på ditt användningsområde och din personliga stil.

Väska

Betyg

Finns i Färger

Pris

Hundens Maxvikt

Mått

Köp nu!

Hundväska Fiskben

4.5 / 5 från 8 st Recensioner

Svart och grå

499:-

8 kg

Längd: 40 cm

Bredd: 28,5 cm

Höjd: 20 cm

Basic Bärväska

4.8 / 5 från 9 st Recensioner

Svartgrå

395:-

5 kg

Längd: 45 cm

Bredd: 27 cm

Höjd: 26 cm

Basic Ryggsäck

4.5 / 5 från 6 st Recensioner

Blå

399:-

8 kg

Längd: 42 cm

Bredd: 32 cm

Höjd: 20 cm

Basic Hundväska Fiskben

Den här hundväskan är utformad med fokus på design såväl som funktion. Den passar dig som inte vill kompromissa med utseendet utan vill att din hund ska få åka med stil!

Så säger de som köpt Basic Väska Fiskben

hundväska fiskben gråPerfekt för den lilla valpen/hunden

Köpte väskan när min chihuahuablandis var en liten plutt. Superbra att kunna bära med sig sin trötta valp och perfekt med ett eget litet kryp in när det blev för mycket runt omkring. Valpen trivs riktigt bra i väskan och har fortfarande gott om plats. Väskan har en praktisk ficka för godis, ben och annat man kan tänkas behöva men kunde kanske varit liite större och haft dragkedja, sen saknar jag förvaring för vattenflaskan. Annars en toppenväska!”

”Jättefin väska och väldigt chic!

Köpte denna väska då vi var på väg för att hämta vår nya valp. Verkligen en fin väska som dessutom är mycket chic. Vi har en beige. Fungerar bra till en valp eller mindre hund. En sån här väska har man gärna med sig. Stabil och trevlig i modellen.”

”Bra lite dyr hundväska

Bra kvalitet och snyggt utseende. En väska som är rymlig. Fick dock köpa en bättra dyna att ligga på.”

Snygg design

Väskans design har gjorts med omsorg. Den är klassiskt utformad och kommer i två olika fiskbensmönstrade tyger i svart eller grått. Till utseendet liknar den en vanlig väska, men med plats för din lilla hund.

Smarta funktioner

Väskan kan öppnas både ovanifrån samt på kortsidan med hjälp av en dragkedja. Det finns en nätsida som möjliggör ventilering när behovet finns. Väskan kan bäras antingen med axelremmen eller i handtagen. Maxvikten för väskan ligger på 8 kg.

Sammanfattning Basic hundväska Fiskben

Du som är stilmedveten kommer att bli nöjd om du väljer att köpa denna transportväska till din hund! Förutom det snygga utseendet har väskan också funktioner som gör den till ett mycket praktiskt val när det gäller att transportera din hund.

Klicka här för att köpa Hundväska Fiskben – Den Snyggaste Hundväskan från ArkenZoo

Basic Bärväska Svart

Den här transportväskan passar dig som har en liten hund och i första hand uppskattar en praktisk utformning.

Transportväska hund basicSå säger de som köpt väskan

Mycket bra köp

Lätt att hantera. Lätt att bära. Bra med små fickor på utsidan för småprylar.

Liten, smidig och lätt

Bra för det lite mindre och lättare djuret. Tycker om att det är både handtag och reglerbar axelrem. Går att öppna upp hela vägen längs sidan vid behov.”

Prisvärd bärväska

Vi köpte väskan till vår Chihuahua. En bra och prisvärd väska som vi är nöjda med!”

Enkel utformning

Denna hundväska är tillverkad i lätta material som gör den smidig att bära med sig. Den är utrustad med både axelrem och handtag för att man ska kunna bära den på det sätt som är lämpligast. Tyget är vattentätt och väskan har mesh-tyg på sidorna för att skapa bra ventilation i väskan.

Anpassad för mindre djur

Maxvikten för väskan ligger på 4-5 kg, därför passar väskan till hundar av mindre modell eller till att transportera andra smådjur.

Sammanfattning Basic Bärväska

Den här väskan är ett prisvärt alternativ i standardmodell som uppfyller baskraven man kan tänkas ha på en transportväska. Väskan är lätt till vikten och när den inte används kan den fällas ihop för att ta mindre plats vid förvaring. Maxvikten är något lägre än på de andra två alternativen.

Klicka här för att köpa Basic Bärväska – Den mest praktiska Hundväskan från ArkenZoo

Basic Trek Ryggsäck

För dig som vill bära din hundväska bekvämt på ryggen istället för i handen eller med axelrem finns denna väska som är en kombinerad ryggsäck och transportväska.

väska för hund -ryggsäckSå säger de som köpt Basic Trek Ryggsäck

Superfin Ryggsäck!

Vi köpte en ryggsäck för ca: 3 veckor sedan på Arken Zoo som vi och vår lilla hund Tavi är jättenöjda med. Den är både snygg och funkar jättebra som ryggsäck och även att bära på magen när man vill ha lite mer koll på hunden i tex stora folkmassor!”

”Cykelutflykt

Detta är ett toppenköp för nu kan jag cykla med en hund i cykelkorgen och en i ryggsäcken så vi är jättenöjda!”

”Praktisk ryggsäck

En fiffig lösning när min chihuahua hade problem att gå under en period. Det jag dock saknade var en platta i botten på ryggsäcken. Hunden fick inget riktigt stöd.”

Bekväm

I och med att denna hundväska är utformad som en ryggsäck kan du bära din hund bekvämt på ryggen. Väskan möjliggör att hunden kan följa med på exempelvis cykeltur eller vandring där det inte är lämpligt med en transportväska som behöver bäras på axeln eller i handen.

Praktiska detaljer

Förutom att ryggsäcken har en snygg design har den även flertalet praktiska detaljer som gör den flexibel och användbar. Kikhålet är justerbart för att kunna anpassas efter olika hundar. Det finns en förvaringsficka för mindre saker som man kan behöva ha med sig. Det finns också en hake i väskan att fästa hundens halsband i. Maxvikten för hunden är 8 kg.

Sammanfattning Basic Trek Ryggsäck

Om du föredrar att bära på ryggen är detta det självklara valet för dig! Väskans design gör också att den passar för dig som tycker att det är viktigt med ett snyggt utseende utöver praktiska funktioner.

Klicka här för att köpa Basic Ryggsäck för hunden – Den skönaste Hundväskan att bära från ArkenZoo

Vilken hundväska ska jag välja?

Du som tycker designen är viktig kommer inte bli besviken på Basic Väska Fiskben, som är otroligt snyggt utformad utöver att den också är funktionell. Den är stabil och klarar att transportera en hund med en maxvikt på 8 kg. Av de hundväskor vi jämfört är Basic Väska Fiskben den med högst pris, men för pengarna får man en väska som både tåls att användas och är fin att se på! Den köper du här!

Du som är ute efter en standardmodell som ändå håller god kvalitet och är funktionell bör satsa på Basic Bärväska Svart som har de funktioner man kan önska sig hos en transportväska. Den är lätt att förvara och lätt att ha med sig. Maxvikten är dock något lägre än på de andra två väskorna, 4-5 kg.
Den köper du här!

Behöver du bära din hund på ryggen, exempelvis för att ha händerna fria vid cykling eller vandring, passar Basic Trek Ryggsäck dig perfekt! Maxvikten är på 8 kg och hunden kan sitta tryggt och bekvämt på din rygg och titta ut genom det flexibla kikhålet. Den köper du här!

Allmänt att tänka på vid köp av hundväska

Hundväskor är avsedda för mindre hundar som behöver transporteras. Det är viktigt att transportväskan är tillräckligt stor så att hunden kan åka bekvämt. Eftersom att transportväskor för hundar kommer i många olika utföranden är det lätt att hitta en variant som passar just dina behov och i en utformning som är i din smak. Förutom de varianter som tagits upp i vår jämförelse finns det även hundväskor på hjul samt väskor att fästa på cykeln. Hoppas att denna guide gjort det lättare för dig att göra ditt val av transportväska!

Tillbaka till toppen

Hoppas du hittade vad du sökte och lycka till med ditt hundväske-köp 🙂