Hundväska – Allt Du Behöver Veta samt Köpguide

 

Är du på jakt efter en hundväska?

Nu behöver du inte leta längre! Oavsett vilken typ av transportväska eller hundväska du behöver till din hund finns det en variant som passar dig. Vi har valt ut några av marknadens mest prisvärda hundväskor i olika utföranden. Allt för att du ska kunna köpa den bästa väskan utifrån dina och din hunds behov.

Hundväskor i olika stilar

Det finns en uppsjö av olika transportväskor för hundar på marknaden. I denna jämförelse har vi valt ut 2 stycken som alla är mycket omtyckta av sina användare, håller god kvalitet och fyller sin funktion när det gäller att transportera sin hund på ett smidigt sätt. Vilken av dessa som passar just dig bäst beror på ditt användningsområde och din personliga stil.

Väska

Betyg

Finns i Färger

Pris

Hundens Maxvikt

Mått

Köp nu!

Basic Bärväska

4.8 / 5 från 9 st Recensioner

Svartgrå

299:-

5 kg

Längd: 45 cm

Bredd: 27 cm

Höjd: 26 cm

Basic Ryggsäck

4.5 / 5 från 6 st Recensioner

Blå

399:-

8 kg

Längd: 42 cm

Bredd: 32 cm

Höjd: 20 cm

Basic Bärväska Svart

Den här transportväskan passar dig som har en liten hund och i första hand uppskattar en praktisk utformning.

Transportväska hund basicSå säger de som köpt väskan

Mycket bra köp

Lätt att hantera. Lätt att bära. Bra med små fickor på utsidan för småprylar.

Liten, smidig och lätt

Bra för det lite mindre och lättare djuret. Tycker om att det är både handtag och reglerbar axelrem. Går att öppna upp hela vägen längs sidan vid behov.”

Prisvärd bärväska

Vi köpte väskan till vår Chihuahua. En bra och prisvärd väska som vi är nöjda med!”

Enkel utformning

Denna hundväska är tillverkad i lätta material som gör den smidig att bära med sig. Den är utrustad med både axelrem och handtag för att man ska kunna bära den på det sätt som är lämpligast. Tyget är vattentätt och väskan har mesh-tyg på sidorna för att skapa bra ventilation i väskan.

Anpassad för mindre djur

Maxvikten för väskan ligger på 4-5 kg, därför passar väskan till hundar av mindre modell eller till att transportera andra smådjur.

Sammanfattning Basic Bärväska

Den här väskan är ett prisvärt alternativ i standardmodell som uppfyller baskraven man kan tänkas ha på en transportväska. Väskan är lätt till vikten och när den inte används kan den fällas ihop för att ta mindre plats vid förvaring. Maxvikten är något lägre än på de andra två alternativen.

Klicka här för att köpa Basic Bärväska – Den mest praktiska Hundväskan från VetZoo

Basic Trek Ryggsäck

För dig som vill bära din hundväska bekvämt på ryggen istället för i handen eller med axelrem finns denna väska som är en kombinerad ryggsäck och transportväska.

väska för hund -ryggsäckSå säger de som köpt Basic Trek Ryggsäck

Superfin Ryggsäck!

Vi köpte en ryggsäck för ca: 3 veckor sedan på Arken Zoo som vi och vår lilla hund Tavi är jättenöjda med. Den är både snygg och funkar jättebra som ryggsäck och även att bära på magen när man vill ha lite mer koll på hunden i tex stora folkmassor!”

”Cykelutflykt

Detta är ett toppenköp för nu kan jag cykla med en hund i cykelkorgen och en i ryggsäcken så vi är jättenöjda!”

”Praktisk ryggsäck

En fiffig lösning när min chihuahua hade problem att gå under en period. Det jag dock saknade var en platta i botten på ryggsäcken. Hunden fick inget riktigt stöd.”

Bekväm

I och med att denna hundväska är utformad som en ryggsäck kan du bära din hund bekvämt på ryggen. Väskan möjliggör att hunden kan följa med på exempelvis cykeltur eller vandring där det inte är lämpligt med en transportväska som behöver bäras på axeln eller i handen.

Praktiska detaljer

Förutom att ryggsäcken har en snygg design har den även flertalet praktiska detaljer som gör den flexibel och användbar. Kikhålet är justerbart för att kunna anpassas efter olika hundar. Det finns en förvaringsficka för mindre saker som man kan behöva ha med sig. Det finns också en hake i väskan att fästa hundens halsband i. Maxvikten för hunden är 8 kg.

Sammanfattning Basic Trek Ryggsäck

Om du föredrar att bära på ryggen är detta det självklara valet för dig! Väskans design gör också att den passar för dig som tycker att det är viktigt med ett snyggt utseende utöver praktiska funktioner.

Klicka här för att köpa Basic Ryggsäck för hunden – Den skönaste Hundväskan att bära från VetZoo

Vilken hundväska ska jag välja?

Du som är ute efter en standardmodell som ändå håller god kvalitet och är funktionell bör satsa på Basic Bärväska Svart som har de funktioner man kan önska sig hos en transportväska. Den är lätt att förvara och lätt att ha med sig. Maxvikten är dock något lägre än på de andra två väskorna, 4-5 kg.
Den köper du här!

Behöver du bära din hund på ryggen, exempelvis för att ha händerna fria vid cykling eller vandring, passar Basic Trek Ryggsäck dig perfekt! Maxvikten är på 8 kg och hunden kan sitta tryggt och bekvämt på din rygg och titta ut genom det flexibla kikhålet. Den köper du här!

Allmänt att tänka på vid köp av hundväska

Hundväskor är avsedda för mindre hundar som behöver transporteras. Det är viktigt att transportväskan är tillräckligt stor så att hunden kan åka bekvämt. Eftersom att transportväskor för hundar kommer i många olika utföranden är det lätt att hitta en variant som passar just dina behov och i en utformning som är i din smak. Förutom de varianter som tagits upp i vår jämförelse finns det även hundväskor på hjul samt väskor att fästa på cykeln. Hoppas att denna guide gjort det lättare för dig att göra ditt val av transportväska!

Tillbaka till toppen

Hoppas du hittade vad du sökte och lycka till med ditt hundväske-köp 🙂